fbpx

Epilare Definitiva

Soluții durabile pe termen lung pentru una dintre preocupările estetice cele mai comune de astăzi.
Vorbiti cu un expert!

Epilare Definitiva

Tratamentele de indepartare a parului continua sa aiba un grad popular de proceduri cosmetice non-chirurgicale, chiar printre bărbați. Doar in Statele Unite în 2015, au existat peste un milion de tratamente de îndepărtare a părului efectuate, ceea ce reprezintă o creștere cu 37% față de anul precedent, potrivit Societatii Americane de Chirurgie Plastica Estetica (ASAPS).

Tratamentele pe termen lung de îndepărtare a părului au devenit o soluție la care se poate apela, pentru pacienții care au obosit de a se baza pe ras, epilare cu ceară, smulgere, si folosire a cremelor depilatoare murdare. Începeti sa culegeti beneficiile acestei piețe în continuă creștere, prin dotarea clinicii cu un sistem de îndepărtare a părului rapid și eficient.

Dispozitive pentru epilare definitivăCea mai versatilă platformă cu multi-aplicații, ce dispune de trei tehnologii diferite, extrem de eficiente într-un singur echipament, pentru a acoperi în totalitate cele mai dificile necesități estetice de astăzi. Aplicatorul OctiPolar ™ este alimentat cu RadioFrecvență Multipolară și Câmpuri Electro-Magnetice Pulsate, pentru a oferi corpului în condiții de siguranță și confortabile, conturarea pentru abdomen, brațe, fese, flancuri, coapse și alte zone comune cu probleme.


Vorbiți cu un expert.


Pentru a rezerva o consultație sau o demonstrație, vă rugăm să ne contactați făcând clic pe butonul de mai jos și un reprezentant vă va contacta direct.

Sunt Medic
Sunt Pacient