fbpx

Reducerea ridurilor

Soluții pentru tratamentul estetic cel mai solicitat de astăzi.
Vorbiti cu un expert!

Reducerea ridurilor

Unul dintre motivele pentru care consumatorii se îndreaptă spre procedurile cosmetice este că aceștia doresc să pară atât de tineri cum se simt sau pentru că doresc să arate mai bine la vârsta lor, potrivit unui sondaj recent realizat de Societatea Americană de Chirurgie Dermatologică (ASDS). Semnul cel mai obiṣnuit/ comun al îmbătrânirii pentru bărbați și femei este formarea rhytidelor și a ridurilor - nu este deloc surprinzător faptul că reducerea ridurilor continuă să fie printre cele mai populare tratamente de pe piața estetică de astăzi. De fapt, cercetările efectuate de Societatea Americană de Chirurgie Plastică Estetică (ASDS) au arătat că primele cinci cele mai populare proceduri non-chirurgicale în 2015 au fost cele care abordează rhytidele și ridurile faciale.

Venus Concept oferă o varietate de dispozitive diferite care asigură reducerea ridurilor non invazive pentru toate tipurile de piele fără întreruperi. De la sistemele entry-level la platformele mai avansate, cu mai multe tratamente, avem ceva care să se potrivească nevoilor afacerii dumneavoastră, oferind în același timp un nivel ROI ridicat de rentabilitate a investiției.

Dispozitive pentru reducerea ridurilorSistemul cel mai ușor de utilizat, cu funcții avansate de siguranță pentru netezirea non-invazivăa pielii și pentru reducerea ridurilor pentru față și corp.
Cea mai versatilă platformă cu multi-aplicații, ce dispune de trei tehnologii diferite, extrem de eficiente într-un singur echipament, pentru a acoperi în totalitate cele mai dificile necesități estetice de astăzi. Aplicatorul OctiPolar ™ este alimentat cu RadioFrecvență Multipolară și Câmpuri Electro-Magnetice Pulsate, pentru a oferi corpului în condiții de siguranță și confortabile, conturarea pentru abdomen, brațe, fese, flancuri, coapse și alte zone comune cu probleme.
Cel mai avansat sistem de remodelare corporală non-invazivă. Dispozitivul oferă, de asemenea, tratamente pentru reducerea celulitei, netezirea pielii și reducerea ridurilor pe față și corp.
Cel mai personalizabil sistem de refacere a pielii, adaptabil astfel încât să puteți înlocui, în mod eficient, toate celelalte dispozitive pentru refacerea pielii, cu acest dispozitiv ușor, de masă. Aplicatorul NanoFractional RF ™ este destinat să repare pielea, si poate îmbunătăți aspectul de cicatrici, discromia, porii dilatati, striurile, textura pielii inegale, și alte semne de deteriorare a pielii.


Vorbiți cu un expert.


Pentru a rezerva o consultație sau o demonstrație, vă rugăm să ne contactați făcând clic pe butonul de mai jos și un reprezentant vă va contacta direct.

Sunt Medic
Sunt Pacient