fbpx

Testimoniale

În cadrul Venus Concept, suntem mândrii de angajamentul nostru față de clienți. Acesta este motivul pentru care modelul nostru de afaceri este unic și conceput pentru a vă satisface așteptările la cel mai înalt nivel. A se vedea de ce peste 4.000 de practicieni din întreaga lume au un parteneriat cu Venus Concept, pentru a le oferi pacientilor acestora cele mai bune tratamente estetice non-chirurgicale.

Avantajul afacerii dvs.

Un model cu adevarat unic de afaceri, proiectat pentru a crește rentabilitatea investiției.

Dr. Steven Zimmet

Zimmet Dermatology

Scopul este de a-mi ajuta pacienṭii să-ṣi menṭină sănătatea ṣi sentimentul de bunăstare, iar atunci când le plac rezultatele, este o recompensă mare. Venus Legacy ™ il ajută pe medic să-ṣi atingă obiectivele, are are distincṭia de a permite medicul, mai degrabă decât produsul, pentru a controla și personaliza tratamentul pentru nevoile fiecărui pacient. Cel mai bine, rezultatele Venus Legacy ™ sunt imediate, durabile, fără durere și nu necesită timp de întrerupere ".

Dr. Grant Stevens

M Beauty Clinic by Dr. Tess

Pacientii obṭin rezultate atât de remarcabile de la Venus Viva ™ ṣi arată cu mulṭi ani mai tineri, fără intervenṭii chirurgicale, ca nu sunt ingrijoraṭi de puṭinele perioade de inactivitate. Vorbesc despre două zile în care pielea este puṭin mai roṣie ... asta este perioada minimă de întrerupere pentru astfel de rezultate dramatice. "

Dr. Tess Mauricio

Beauty by Design

"În timp ce există multe tipuri de celulită care necesită tratamente specifice, aici, la Marina Plastic Surgery, folosim frecvent Venus Legacy ™ pe coapse, picioare și pe extremitățile inferioare. Este un tratament minunat pentru celulita de tip II, care pare mai degrabă ondulată decît cu umflături ... Vedem o adevărată netezire a picioarelor pacientului. Ne place.”

Dr. Robert Troell

Marina Plastic Surgery

Medicii colegi mă întreabă:" Din moment ce sunteți expert în conturarea corpului, mai ales în procedurile non-invazive - și în cercetarea voastră - dacă aș vrea să cumpăr un singur dispozitiv, care ar trebui să fie? " De aceea, din experiența mea și din studiile de cercetare, Venus Legacy ™ de la Venus Concept este dispozitivul superior pe care îl puteți obține ".

Dr. Jason Emer

Jason Emer, MD

"Un alt beneficiu extraordinar pentru pacienții noștri și practica noastră, Venus Legacy ™ este atât de sinergic cu toate celelalte tratamente pe care le folosim. De exemplu, folosesc Venus Legacy ™ după fiecare procedură de liposucție, pentru că obținem rezultate mai bune, diminuează umflarea și ajută la întinderea pielii De asemenea, îi sfătuim pe toți pacienții care primesc tratamente cu laser, care și deasemeni ar trebui să le aducăîmbunătățiri pentru a le întinde pielea, nu-i de mirare că ei numesc Venus Legacy ™ o putere.

Dr. Neil Sadick

Sadick Dermatology

"Sunt foarte entuziasmat de tehnologia Venus Viva ™. Aceasta este prima tehnologie de Radio Frecvență NanoFractională care oferă progrese mari în tratarea ridurilor ușoare și un plus excelent în tratamentul nostru pentru cicatrizarea acneei și a melasmei".

Dr. Reuel Aspacio

Summerlin Dermatology

"Venus Viva ™ este un instrument remarcabil, nu numai pentru diminuarea liniilor produse de încruntări, a picioarelorcu piele buburuzată sau a liniilor din jurul buze, dar și pentru corectarea aspectelor pielii care sunt adesea la fel de jenante pentru pacienții mei, așa cum se observă: pori extinṣi, cicatrici produse de acnee, rozacee, textură precară și tonul neuniform. "

Dr. Glynis Ablon

Ablon Skin Institute

"Venus Viva ™ este un dispozitiv excelent pe care îl folosim în fiecare zi pentru tratarea cicatricilor produse de acnee, a liniilor fine, a liniilor mai profunde și a modificărilor texturale. În trecut, a trebuit să folosim lasere cu suprafață redusă pentru a crea același aspect. Acum Venus Viva ™ este cea care într-adevăr face o mare diferență. Pacienții mei o iubesc! "

Dr. Craig Ziering

Ziering Medical

"Venus Concept este o companie minunată. Sunt foarte impresionat de echipele de vânzări și de marketing și de întregul grup de conducere, care sunt foarte utili și extrem de receptivi, ceea ce este cel mai important pentru un medic. materialele de marketing, sunt acolo pentru noi, ei stau în spatele dispozitivelor lor, care sunt cu adevărat impresionante pentru revitalizarea și întinerirea pielii”.

Dr. Michael Persky

Persky Sunder Plastic Surgery

"După ani de vizionare a diferitelor tehnologii, am avut norocul de a testa efectiv Venus Legacy ™." Ceea ce a fost atât de uimitor a fost că pacienții noștri spuneau: "Trebuie să obțineți această tehnologie! Îmi place ce face pentru gâtul meu ... Îmi place ce face pentru corpul meu. "

Dr. Jason Emer

Jason Emer, MD

"Venus Concept este o companie de aparate de ultimă generație care creează unele dintre cele mai noi, cele mai sigure și eficiente tehnologii - și îmi place să lucrez cu ele! Îmi place că sunt în afara casetei, la fel ca mine. mergeți peste și mai departe pentru a lua cele mai recente științe și cei mai buni cercetători și a le aduceṭi-le împreună "

Dr. Steven Zimmet

Ziering Medical

"Relația noastră cu Venus Concept a fost foarte bună. Nu am avut nevoie de prea mult ajutor cu dispozitivul în sine - este susținut foarte bine, iar suportul marketing-ului este foarte util, ne-au oferit o broșură pentru pacienți care este foarte bine făcută și un poster de dimensiuni normale, de sine stătător, care captează într-adevăr ochii oamenilor. După ce văd posterul, ei întreabă despre procedură.

Vorbiți cu un expert.


Pentru a rezerva o consultație sau o demonstrație, vă rugăm să ne contactați făcând clic pe butonul de mai jos și un reprezentant vă va contacta direct.

Sunt Medic
Sunt Pacient