fbpx

Venus Freeze Plus, anti-îmbătrânirea se face ușor


Sistemul cel mai ușor de utilizat, cu caracteristici avansate de siguranță pentru întindereaerea neinvazivă a pielii și reducerea ridurilor. Realizate printr-o combinație de câmpuri electromagnetice cu frecvență radio multiplă și electromagnetice pulsate, tratamentele sunt extrem de confortabile, fără întreruperi și în condiții de siguranță pentru toate tipurile de piele. Venus Freeze Plus ™ este sistemul ideal pentru oricine caută să intre în industria estetică medicală.

Tratamente anti-îmbătrânire fără întreruperi


Venus Freeze Plus ™ dispune de două aplicatoare: DiamondPolar ™ pentru zone de tratament mai mici și OctiPolar ™ pentru zone mai mari. Ambii aplicatori ușori, proiectați ergonomic sunt alimentați de tehnologia noastră proprie (MP) 2 , combinând eficacitatea dovedită a Frecvenței Radio Multi Polară cu Câmpurile Electro Magnetice Pulsate. Dispune, de asemenea, de două caracteristici avansate de siguranță – Feedback Termic în Timp Real și Controlul Automat al Temperaturii - pentru o mai bună siguranță a pacientului și o ușurință îmbunătăṭită de utilizare a operatorului.

Radio frecvenṭa multi polarăRADIO FRECVENṬA MULTI POLARĂ

CÂMPURILE ELECTRO MAGNETICE PULSATE

TEHNOLOGIA (MP)2


Câmpuri electro magnetice pulsateEfectul synergistic al rf & pemf multi-polar
Feedback termic în timp real

Aplicatoarele Venus Freeze Plus ™ sunt echipate cu senzori integrați care oferă feedback termic în timp real, permițând detectarea ușoară și imediată a profilului temperaturii pielii. Afișajul arată profilul temperaturii pe parcursul tratamentului, asigurând un control mai mare al operatorului și o experiență optimă a pacientului.

Controlul automat al temperaturii

Controlul automat al temperaturii (ATC) permite operatorului să aleagă cu ușurință o temperatură țintă potrivită pentru pacientul specific și zona de tratament. Este mai ușor să mențineți o temperatură terapeutică constantă pe tot parcursul tratamentului. ATC, combinat cu feedback-ul termic în timp real, oferă o experiență și un confort superior pacientului și conduce la rezultate mai previzibile și consecvente

Rezultate clinice

Dispozitivul poate fi personalizat să crească odată cu începerea practicii dvs. cu un set de aplicatoare și să adăugați mai multe în timp ce creșteți pentru a maximiza tratamentele pe care le puteți oferi la practică.

Minimizați aspectul liniilor fine și a ridurilor moderate până la severe, pentru o piele cu aspect mai tineresc.

Rezultate după: 6 tratamente


Minimizați aspectul ridurilor și rhytidelor moderate până la severe, pentru o piele cu aspect mai tineresc.

Rezultate după: 7 tratamente


Îmbunătățiți apariției pielii în jurul brațului pentru a da iluzia unei siluete mai subțiri.

Rezultate după: 6 tratamente


Întinde pielea lăsată din jurul zonei abdomenului pentru a oferi pacienților o linie mai fermă a taliei.

Rezultate după: 3 tratamente


Vorbiți cu un expert.


Pentru a rezerva o consultație sau o demonstrație, vă rugăm să ne contactați făcând clic pe butonul de mai jos și un reprezentant vă va contacta direct.

Sunt Medic
Sunt Pacient