fbpx

Cea mai profitabilă soluție pentru epilare definitivă


Noul dispozitiv laser cu dioda folosit pentru îndepartarea parului. Deține standard de eficiența și siguranța “Gold” și ofera rentabilitate mare a invetiției. Este mai versatil și mai ușor de utilizat decât alte dispozitive, și ofera tratamente mai rapide, mai confortabile și sigure pentru toate tipurile de piele.

Experimenteză noul standard "Gold" pentru epilare definitivă cu laser.


Tratamente ultra-rapide și confortabile.


Venus Velocity™, , cu eficacitatea dovedită a tehnologiei laser cu diode, asigură echilibrul optim între absorbția mare de energie a cromoforilor de melanină și penetrarea profundă în piele, făcându-l sigur și eficient pentru toate tipurile de piele, inclusiv pielea bronzată.

SISTEM PUTERNIC ȘI EFICIENT PENTRU TOATE TIPURILE DE PIELETips 7 cm²

Tips 3.5 cm²

Tips 1.7 cm²


APLICATOR ERGONOMIC INTERSCHIMBABIL CU TREI DIMENSIUNI DE SPOT
SISTEM VERSATIL CU DOUĂ MODURI DE OPERARE


SISTEM REVOLUȚIONAR DE RĂCIRE ÎN TIMP REAL

TEHNOLOGIE ACM INTEGRATĂ


Rezultate clinice

Dispozitivul poate fi personalizat să crească odată cu începerea practicii dvs. cu un set de aplicatoare și să adăugați mai multe în timp ce creșteți pentru a maximiza tratamentele pe care le puteți oferi la practică.

Achieve optimal results on sensitive areas like the stomach with Venus Velocity™ diode laser hair removal treatments, featuring a real-time cooling system to ensure patient comfort, compliance, and satisfaction.

Rezultate după: 6 tratamente


Provide ultra-fast and comfortable treatments that permanently reduce hair growth on common areas like the legs with Venus Velocity™.

Rezultate după: 6 tratamente


Achieve optimal results in hair removal and permanent hair growth reduction on large treatment areas, like the full back, using Venus Velocity™ diode laser treatments—the gold standard in laser hair removal.

Rezultate după: 6 tratamente


Deliver the results patients want with consistent outcomes on large treatment areas like the chest with Venus Velocity™ diode laser hair removal treatments.

Rezultate după: 6 tratamente


Vorbiți cu un expert.


Pentru a rezerva o consultație sau o demonstrație, vă rugăm să ne contactați făcând clic pe butonul de mai jos și un reprezentant vă va contacta direct.

Sunt Medic
Sunt Pacient