fbpx

Venus Versa, aparat multifunctional pentru clinici si saloane.


Cea mai versatilă platformă multi-aplicație care oferă cele mai populare proceduri estetice, non-invazive, inclusiv fotoreîntinerire / fotofacială, tratamentul acneei, îndepărtarea părului, refacerea pielii, conturul corpului, reducerea celulitei, strângerea pielii și reducerea ridurilor. Acesta oferă trei tehnologii unice: Lumina pulsată intensă (IPL) cu SmartPulse™, frecvența radio NanoFractional cu SmartScan™ și tehnologia proprietății (MP)2 a companiei Venus Concept (Frecvenṭă Radio Multi-polară + Câmpuri Electro Magnetice Pulsate).

Sistemul cel mai versatil pentru tratamentele estetice de top de astăzi.


Venus Versa ™ combină trei tehnologii unice, extrem de eficiente într-o singură stație de lucru pentru o adevărată versatilitate. Dispozitivul poate fi personalizat să crească odată cu începerea practicii dvs. cu un set de aplicatoare și să adăugați mai multe în timp ce creșteți pentru a maximiza tratamentele pe care le puteți oferi la practică. Venus Versa ™ poate fi mutat cu ușurință între camerele de tratament, făcându-l ideal pentru locații cu spațiu limitat.

Lumina intensa pulsata (IPL) cu smart pulse.

Fotoreîntinerire , tratamentul acneei, îndepărtarea păruluiFrecventa radio nanofractionata (RF) cu smartscan.

Refacerea pielii(MP)2 Tehnologie

Conturul corpului, reducerea celulitei, strângerea pielii și reducerea ridurilor


Rezultate clinice

Dispozitivul poate fi personalizat să crească odată cu începerea practicii dvs. cu un set de aplicatoare și să adăugați mai multe în timp ce creșteți pentru a maximiza tratamentele pe care le puteți oferi la practică.

Se estompează apariția diferitelor leziuni vasculare și pigmentate, incluzând hiperpigmentarea, melasma, pete de vin port, hemangioame, telangiectazii, malformații venoase și multe altele.

Rezultate după: 1 tratament


Tratarea rapidă ṣi eficientă a acneei vulgaris prin distrugerea bacteriilor P. acnes în timp ce se accelerează vindecarea inflamației existente.

Rezultate după: 6 tratamente


Realizați tratamente mai rapide pentru îndepărtarea părului pe suprafețe mari, cum ar fi pieptul și stomacul, folosind aplicatoarele XL cu dimensiuni mai mari ale spotului.

Rezultate după: 2 tratamente


Rezolvați leziunile ușoare până la severe ale pielii, cum ar fi cicatrici de acnee sau leziuni, rozacee, dischromie, pori extinṣi, riduri profunde și textura neregulată a pielii și pigmentare.

Rezultate după: 2 tratamente


Întinderea pielii lăsată din jurul abdomenului pentru a oferi pacienților o linie mai fermă a taliei.

Rezultate după: 2 tratamente


Minimizați aspectul ridurilor și rhytidelor moderate până la severe, pentru o piele cu aspect mai tineresc.

Rezultate după: 6 tratamente


Realizați rezultate clinice semnificative pentru conturul corpului prin reducerea circumferențială, întinderea pielii și reducerea celulitei.

Rezultate după: 7 tratamente


Vorbiți cu un expert.


Pentru a rezerva o consultație sau o demonstrație, vă rugăm să ne contactați făcând clic pe butonul de mai jos și un reprezentant vă va contacta direct.

Sunt Medic
Sunt Pacient