fbpx

Fototerapie

Tratează modificările de culoare și alte semne de imbatranire prematura, fara o interventie chirurgicala sau de nefuncționare.
Vorbiti cu un expert!

Fototerapie

Un studiu din 2015 a consumatorilor realizat de Societatea Americana de Chirurgie Dermatologică ( ASD) a arătat că un numar remarcabil de 72% dintre respondenți sunt deranjați de două semne comune ale îmbătrânirii premature: decolorarea și / sau textura inegala a pielii. Același studiu a arătat că cel puțin jumătate din acești consumatori au în vedere o procedură cosmetică.

Prin încorporarea tratamentului de baza de fotointinerire IPL a Venus Concept, în suita de servicii, veti putea oferi pacienților dvs. o soluție sigură, confortabila și eficienta pentru îmbătrânirea prematură a pielii, fara nici o intervenție chirurgicală sau nefuncționalitate-exact ceea ce acestia caută. Aceasta deschide calea pentru satisfacția mare a pacientului, care, combinata cu modelul de afaceri unic Venus Concept, se traduce printr-un potențial de venituri mai mari pentru practica dumneavoastra.

Dispozitivele pentru FototerapieCea mai versatilă platformă cu multi-aplicații, ce dispune de trei tehnologii diferite, extrem de eficiente într-un singur echipament, pentru a acoperi în totalitate cele mai dificile necesități estetice de astăzi. Aplicatorul OctiPolar ™ este alimentat cu RadioFrecvență Multipolară și Câmpuri Electro-Magnetice Pulsate, pentru a oferi corpului în condiții de siguranță și confortabile, conturarea pentru abdomen, brațe, fese, flancuri, coapse și alte zone comune cu probleme.


Vorbiți cu un expert.


Pentru a rezerva o consultație sau o demonstrație, vă rugăm să ne contactați făcând clic pe butonul de mai jos și un reprezentant vă va contacta direct.

Sunt Medic
Sunt Pacient