fbpx

Tratarea Acneei

Echipați-vă practica de a aborda boala de piele cea mai comună de astăzi
Vorbiti cu un expert!

Tratarea Acneei

Acneea afecteaza până la 50 de milioane de americani anual, ceea ce o face boala cea mai comună de piele în Statele Unite. Din păcate, erupțiile pot avea loc în orice stadiu al studiilor de viață-clinică, care au arătat că 40-50% dintre adulți cu vârsta cuprinsă între 2-40 sunt diagnosticați cu acnee cu grad scăzut și tenul gras. În afară de efectele fizice ale acneei, afecțiunea poate avea, de asemenea, un impact emoțional și asupra bunăstării psihologice.

Cu tratamentul corect al acneii, puteți fi ajutat, în mod eficient, pentru a transforma viața pacienților dvs., în jurul lor. În timp ce tratamentele tradiționale se concentrează fie pe cauza sau simptomele vizibile ale stării pielii, Venus Concept a dezvoltat o soluție care se adresează pacienților, având ca rezultat o mai reușită a rezultatelor clinice și o satisfacție mai mare a pacientului.

Dispozitive de tratament a acneeiCea mai versatilă platformă cu multi-aplicații, ce dispune de trei tehnologii diferite, extrem de eficiente într-un singur echipament, pentru a acoperi în totalitate cele mai dificile necesități estetice de astăzi. Aplicatorul OctiPolar ™ este alimentat cu RadioFrecvență Multipolară și Câmpuri Electro-Magnetice Pulsate, pentru a oferi corpului în condiții de siguranță și confortabile, conturarea pentru abdomen, brațe, fese, flancuri, coapse și alte zone comune cu probleme.


Vorbiți cu un expert.


Pentru a rezerva o consultație sau o demonstrație, vă rugăm să ne contactați făcând clic pe butonul de mai jos și un reprezentant vă va contacta direct.

Sunt Medic
Sunt Pacient